februar 22, 2024

Få et brugervenligt CMS-system

Hvis man driver en virksomhed, en blog eller lignende, så ved man formentlig også, hvor vigtigt det er, at man nemt og hurtigt kan komme ind og redigere i indholdet på hjemmesiden. Det er for mange en stor frustration, at de har et content management system, også kaldet CMS, som ikke er så brugervenligt, som de måske havde håbet på. Hvis man ikke kan finde ud af at redigere i sin hjemmeside, så bruger man ekstraordinært meget tid på noget, som kunne tage meget kortere tid, og på den måde spilder man både tid og penge på at have en dårlig administration platform. Heldigvis er der dog hjælp at hente.

Sådan får man en brugervenlig administration platform

Den letteste vej til at få sig et godt og brugervenligt content management system er ved at benytte sig af udvikling. Ved content management system udvikling får man nemlig lige præcis de funktioner, som man har brug for, og man kan samtidig sikre sig, at man får et design, som man selv kan finde ud af at navigere sig rundt i. Det er en stor fordel, da det netop kan spare en virksomhed for rigtig meget tid og mange penge, hvis de ansatte selv nemt og hurtigt kan gå ind og redigere i indholdet inde på den pågældende hjemmeside. Skal medarbejderne bruge for lang tid på at finde ud af, hvordan de gør, eller er der en risiko for, at de kommer til at foretage sig noget inde i systemet, som de ikke skal rode ved, så kan det få meget store konsekvenser både rent tidsmæssigt, men også økonomisk.

Hvad er et CMS?

CMS er overordnet set en betegnelse for det system, som man bruger til at redigere sit indhold inde på sin hjemmeside. Det kan for eksempel være her, man redigerer i de tekster, der ligger inde på hjemmesiden, ligesom det også kan være her, man redigerer i de billeder, der ligger på hjemmesiden. Det er også her, man redigerer i koder m.m.