februar 22, 2024

Dansk varme Service til luft til vand varmepumpe

Med disse energi priser der bare tager himmelflugten lige for tiden, er jeg bestemt glad for at jeg tog mig sammen til at få skiftet mit olie fyr ud med et luft til vand varmepumpe – ikke at det var en nem beslutning, men jeg vidste jo at mit olie fyr snart ikke kunne mere, så kunne jeg ligeså godt få det gjort. Mine venner der har et træpille fyr, fortalte mig at jeg skulle kontakte Danskvarmeservice.dk og høre hvad de havde af gode løsninger til mig. Ikke at jeg havde meget forstand på det, men jeg blev meget klogere efter at have talt med Dansk Varme Service og hørt om de muligheder jeg havde med det hus og ønsker jeg havde. De var virkelig det man kalder eksperter i Boligopvarmning.

Luft til vand varmepumpe

Der var selvfølgelig lige nogle ting jeg skulle finde ud af inden jeg bare bestilte mit luft til vand varmepumpe anlæg, men da der var styr på det, bestilte jeg mit Metroair F8/F12 anlæg, og det er noget jeg aldrig har fortrudt. Der kom en dygtig installatør ud, og monterede og sørgede for at det hele klappede inden han forlod mit hus. Det gode er at jeg nu også har en service ordning så mit luft til varmepumpe kan holde så længe som mulig. Jeg har samtid været med til at passe på vores klima, også selvom jeg ikke er en klima tosse. Jeg støtter hvor jeg kan uden at blive helt fanatisk også miljø mæssigt.