april 16, 2024

Transport tasker til hunde

Endelig fik vi vores lille nye hund, alle i familien vr super glade for det nye familiemedlem. Nu havde vi jo anskaffet os denne dejlige hund, og den skulle da med over alt hvis det kunne lade sig gøre. Jeg vidste at en af mine veninder havde købt både et transport bur til bilen, og en taske til at have hunden med i, når man skulle besøge nogen. Dette ville jeg jo også gerne anskaffe mig, og hun fortalte mig at jeg bare kunne gå ind på hjemmesiden designforpets.dk for her havde de et stort udvalg i alt til hunden inklusiv transportbur og hunde taske. Min hukommelse var ikke lige med mig, da jeg sad foran min computer, så jeg googlede bare hund taske og vupti så kom designforpets.dk frem, og jeg kunne så også genkende navnet fra min veninde.

Hundetasker og transport kurve

Nu er det ikke lige sådan en taske jeg mente, men den har samme funktion, hunden skal lære at blive i sin kurv / taske om det er en lukket taske eller åben kurv. Vi har haft stor gavn af vores hunde taske, og ikke bare havde designforpets.dk mange flotte hundetasker i mange forskellige udgaver, men kvaliteten var også bare i orden, så den skal nok holde vores hund liv ud. Det vi gør nu, er at vi bruger transport kurven til bilen, og hunde tasken når vi så er inde hos familie og bekendte der ikke er glad for at der løber en hund rundt – og det fungerer godt.