februar 22, 2024

Træn din hjerne med en rubiks cube

Er du også typen, der en gang imellem har nogle ekstra minutter, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. I stedet for at sidde og kigge ud i luften, eller bruge ti ligegyldige minutter på telefonen. Så kunne du også prøve, at bruge dem lidt mere konstruktivt. For eksempel hvis du går ind på hjemmesiden https://mastercubestore.dk/. Her kan du nemlig finde den populære professorterning, som kan være med til at dræbe tiden for dig i stedet for. For hvis du sidder med sådan en i hånden, så kan du nemlig også træne hjernen samtidig med at du bliver underholdt. Hvilket jo må siges at være win win.

Kan bruges i alle aldre

Det sjove ved denne rubiks cube er også, at man kan bruge den i alle aldre. Det er altså ikke kun voksne, der kan sidde og få noget ud af, at lege med den lille terning. Det kan man lige så nemt gøre, når man er barn. Her er der lige så meget af hjernen, som skal stimuleres. Og så kan man jo lige så godt gøre det med sådan en simpel lille ting. I hvert fald hvis alternativet er at sidde med en computer eller en ipad. Man træner jo selvfølgelig også motorikken, når man får lov til at sidde med det i hænderne og dudle.

Køb en på hjemmesiden med det samme

Men hvis man kunne tænke sig sådan en professorterning. Så kan man altså klikke sig ind på den hjemmeside, som der er linket til her i denne artikel. Men kommer direkte videre fra linket, og kan så købe hjem med det samme. Det er nemt og ligetil for en. Så hvorfor ikke bare gøre det nu. Det kan være, man skal på ferie, og gerne vil have lidt tidsfordriv med sig. Den er jo nem at have i tasken, og lige til at hive frem. Ligesom den heller ikke trænger til batterier. Man kan bruge den lige hvornår man vil, lige hvor man vil. Meget analogt, men det er der nu også et eller andet hyggeligt over.