Ingredienser:
-1 kop mel til alle formål
-1/2 teskefuld bagepulver
-1/4 teskefuld bagepulver
-1/4 teskefuld salt
-1/2 kop (1 pind) usaltet smør, ved stuetemperatur
-1 kop sukker
-2 store æg, pisket
-2 teskefulde vaniljeekstrakt
-3/4 kop kærnemælk eller surmælk* (se note)
Kagevejledning: 1. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 9×13 tommer bageform
2. Sigt mel, bagepulver, bagepulver, natron og salt sammen; sæt det til side
3. Creme smør og sukker sammen i en stor skål, indtil det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, og rør derefter vaniljeekstrakten i. Tilsæt skiftevis de sigtede ingredienser og kærnemælken til den cremede blanding, idet du begynder og slutter med de tørre ingredienser. Hæld dejen i den forberedte form
4. Bages ved 350 grader F (175 grader C) i 30 minutter, eller indtil en tandstik, der sættes ind i midten af kagen, kommer rent ud. Kagen afkøles på en rist før servering.
Mehr Geschichten
Fordelene ved en frokostordning for virksomheder
Fordele ved at inkludere proteinbarer i din kost
Fordelene ved take away i en travl hverdag