februar 22, 2024

Pris er det, du betaler, værdi er det, du får

At bygge et nyt projekt fra bunden kan virke uoverskueligt for de fleste. Det kræver tid, penge, og ansvar. Lokato Entrprise (https://lokato.dk/) har stor erfaring med både hoved- og totalentrepriser og er ansvarlig for tegningsmaterialet, fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet. Vi har et overordnet overblik og skaber vellykkede projekter ved at arbejde allerede tidligt i projekterne med stor detaljegrad. I vores samarbejde med vores faste netværk af specialiserede partnere skaber vi høj kvalitet inden for det fastlagte budget, hvad enten der er tale om private – eller erhvervskunder. I dette blogindlæg vil vi give dig et indblik i, hvordan vi skaber værdi og nedsætter stress for vores kunder.

En af de vigtigste ting, når du skal opføre et nyt projekt, er at have styr på økonomien. Her hjælper vi hos Lokato Entrprise, vores kunder med at skabe et realistisk overblik over kommunens krav, myndighedernes godkendelser, og hvilke ressourcer der skal til. Vi sørger for, at projektet er inden for det fastsatte budget og at økonomien gennem hele projektperioden overholdes. Vi begrænser risikoen for uventede udgifter, ved at sikre at tegningsmaterialet og sammensætning af fagentreprenørerne er af højeste kvalitet, og at vi tænker smart på materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt dette er nødvendigt for, at vores kunder kan opnå den fulde værdi af deres investering.

En anden vigtig faktor er tiden. At bygge et stort projekt kan tage meget længere tid end først antaget, og tid er penge. Som totalentreprenør tager Lokato Entreprise hensyn til de nødvendige tidsrunder, når vi lægger vores planer og projekter. Dette gør det muligt for os at sikre, at det nye byggeri er klar til overtagelse, til den aftalte tid, så vores kunder kan komme videre med deres erhverv eller privatliv.

At skabe et vellykket projekt afhænger også af håndværket, der udføres. Her sikrer vi hos Lokato Entreprise, at vores faste samarbejdspartnere, er specialiserede til hver deres opgave. Med deres færdigheder og vores generelle overblik kan vi sikre, at kvaliteten af det færdige byggeri bliver så høj som muligt. Vi tager ikke blot hensyn til deres specialisering, men også til, hvad der passer til projektet og budgettet. Vi balancerer mellem at skabe et så godt resultat, som muligt og at sikre, at kunden får den bedst mulige investering.

En af hovedårsagerne til stress ved renovering eller nybygning kommer fra ansvar. Som totalentreprenør løsner vi byrden af ansvaret fra vores kunder og tager den på os selv. Vi har en tæt dialog med vores kunder og gør dem bekendt med enhver beslutning, og eventuelle konsekvenser af disse, der skal træffes. Ved at have et overordnet syn på projektet og være ansvarlig for alle dets dele, kan vores kunder slappe af og koncentrere sig om deres daglige virksomhedsdrift og/eller privatliv.