februar 22, 2024

Køb ure online hos specialisterne

At købe ure online er lidt af en tillidssag. Det kan derfor være en rigtig god idé at købe dit ur online på en webshop med 58 butikker i ryggen, hvis du altså ikke lige kommer forbi en ur forhandler med en fysisk butik. På den måde er du sikret faglig kompetent vejledning, fri fragt og udvidet returret.

Seiko ure med over 100 år på bagen

Et af de mest populære og kendteste urmærker i verden er det japanske Seiko, som har produceret ure i over 100 år. Seiko var blandt andet det første mærke der lancerede armbåndsure i Japan tilbage i 1913.

Ikke kun quartz ure


Selvom de fleste tænker på quarts ure, når de tænker på Seiko, så har Seiko en del mere at byde på. De laver nemlig også mekaniske ure med optrækkeligt urværk, kinetiske urværker der via bevægelse holder uret i gang og ikke mindst Seikos solar-serie der oplader batteriet via lys. Om end alle Seikos ure er ret præcise, så opnår du størst præcision med Seiko Solar GPS serie, som selv indstiller tid og tidszone uanset hvor du befinder dig. Solar GPS serien indstiller tiden med en præcision på 1 sekund pr. 100.000 år og er perfekt til dig der rejser meget og gerne vil være punktlig.

Hvis du er i tvivl om hvilket Seiko ur der passer bedst til dig og din livsstil, så kan det være en god idé at besøge en Seiko specialist der kan guide dig igennem det enorme udvalg og de forskellige teknologier. Der kan nemlig være stor forskel på om du leder efter det bedste ur til konfirmanden eller til brug på kontoret eller byggepladsen.

Inden du besøger din ur forhandler, kan det være en god idé at kigge ind forbi hjemmesiden https://www.ur-specialist.dk/, hvor du kan se et udvalg af kvalitetsure i alle prisklasser eller downloade kataloget for at skabe et overblik.

Kæden Ur Specialist forhandler ikke kun Seiko ure, men også andre mærker såsom Lorus, Pulsar, Maurice Lacroix, Boss, Tommy Hilfiger og Jacques Lemans.