september 23, 2023

Klæder skaber folk

Lækkert tøj året rundt

I gamle dage arbejdede tøjindustrien med to årlige kollektioner. Det var også dengang, at man havde en sommergarderobe og en vintergarderobe, der byttede plads to gange om året. Det er nok de færreste mennesker, der i dag har deres garderobe opdelt i to. Dette skyldes både at årstiderne mere og mere ligner hinanden pga. klimaforandringer, men også fordi tøjindustrien er blevet til modeindustri. I dag produceres tøjet, så der er mange årlige kollektioner. En tøjbutik som NIELSENS har løbende nye kollektioner i butikken. Udover kollektioner, der relaterer sig til årstidernes skift, så er der også kollektioner, der er relateret til specielle lejligheder.
Hjælp til konfirmationen
En af disse specielle lejligheder er konfirmationen. NIELSENS har fast tradition for at fokusere på konfirmationstøj til både drenge og piger. På hjemmesiden https://nielsens.dk/ kan man løbende følge med i, hvornår de nye kollektioner er i butikken. Mange af butikkerne benytter også lejligheden til at lave modeshows, så de kommende konfirmander og deres forældre kan få inspiration til den store dag.

Tøj til hele familien

NIELSENS hjælper hele familien med at være velklædte. Der er specielle afdelinger til Teenz, til kvinder og til mænd. Butikkerne findes over hele landet, og personalet står parate til at hjælpe. NIELSENS blev tilbage i 1961 grundlagt af Jørgen Nielsen og hed dengang ”Jørgen & Jørgine”. I 2006, da der var generationsskifte, skiftede alle butikkerne navn til NIELSENS. Hovedkontoret ligger i Odense, hvor man finder indkøb, marketing, centrallager, bogholderi samt selvfølgelig designafdelingen. NIELSENS har i alle årene serviceret kunderne med tøj, der matcher mode til en pris, så alle kan være med. Man kan derfor sige, at NIELSENS er med til at sikre et modefyldt Danmark. I dag bliver NIELSENS associeret med stabilt og sikkert modetøj til alle. Dette harmonerer meget godt med, at NIELSENS er et af de mest brugte efternavne i Danmark.

Tøjet fortæller hvem vi er

Det er ikke ligegyldigt, hvilke klæder vi tager på. I vores møde med nye mennesker er det de første 20 sekunder, der tæller. Det er i disse sekunder, at andre mennesker danner en mening om os.