april 16, 2024

Hus i Holstebro

Huse til salg i Holstebro

Hvis et huskøb i Holstebro står øverst på din ønskeliste, så tag et kig på Huse til salg i Holstebro Her har Ide-huse lavet en lille beskrive af hvilke fordele, som Holstebro har at byde på.
Ide-huse giver dig ikke bare fordelene ved at bo i Holstebro. De giver dig også fordelene og mulighederne for, at bygge et helt nyt hus, på din drømmegrund i Holstebro.
Så har du længe kigget efter huse til salg i Holstebro? Så skulle du istedet overveje, at lade Ide-huse bygge drømmehuset for dig. Og hvis du bliver blæst bagover bare ved tanken om, at bygge nyt. Så har Ide-huse allerede opført 12 kvalitetshuse med et dejligt lysindfald på 140 kvadratmeter + 26 kvadratmeter carport/redskabsrum. Husene bliver opført i flotte blødstrøgne teglsten. Vinduerne er lavenergi vinduer, i træ/aluminium. Husene er beliggende i Hornshøj ved Holstebro, som bliver en del af et attraktivt område. Hornshøj er beliggende i den østlige del af Holstebro, og herfra har du let adgang til Holstebromotorvejen. Huspriserne på de 140 kvadratmeter + 26 kvadratmeter carport/redskabsrum ligger fra 2.395.000,- og opefter.

Er der derimod drømmen om, at bygge et helt nyt hus i Holstebro, som vækker din opmærksomhed. Så er mulighederne her mange.
Hvad end du er til gule, røde eller grå mursten. Om du er til træ/aluminiums vinduer, eller udelukkende træ vinduer. Eller om du drømmer om en kæmpe stor garage, med plads til alle dine små og store projekter. Så er Ide-huse med dig igennem hele processen.
De kan hjælpe dig ligefra at vælge en grund, til at udføre en plantegning, som passer til dine krav og behov. Til at udføre og afleverer et flot og fejlfrit hus til dig.
Så uanset om du selv vil være medbestemmende, eller om du bare drømmer om et nyt hus i Holstebro. Så har Ide huse lidt til enhver smag.