april 16, 2024

Forkæl dine medarbejdere med firmajulegaver

Selvom der er et par måneder endnu, inden julen står for døren, og temperaturene udenfor siger, at det mere er sommer, end det er efterår, er det bestemt ikke for tidligt at finde firmajulegaverne for 2018. Inden man ved af det, er efterårsferien forbi, man skriver snart november og så er julen altså ved at være tæt på.

Firmajulegaver kan være både af større og mindre budget, alt efter hvad man som arbejdsgiver synes, man har råd til samt vil spendere på hver enkelt medarbejder. Julegaver til medarbejdere skaber som oftest stor glæde hos de ansatte og er samtidig en super god måde, hvorpå man som arbejdsgiver kan vise sin taknemmelighed for hver enkelt medarbejder.

Hos Firmajulegave.dk findes et væld af muligheder for firmajulegaver. Priserne starter ved ca. 50 kr og går op til over 700kr. Der er således noget for ethvert budget, og uanset hvilken prisgrænse man vælger, er der masser af forskellige og gode gaver at købe til sine medarbejdere. Af de lidt billigere gaver findes eksempelvis lækre chokolader og lakrids fra Johan Bülow. Vil man øge budgettet lidt mere, kan man for 419 kr. købe en smuk Georg Jensen Damask plaid, og vil man bruge over 1000 kr. kan man også købe en Kay Bojesen abe for 2097. Det er vigtigt at bemærke, at nogle af de listede priser heri, tager udgangspunkt i et køb på mere end et styk, hvorfor man skal kigge nærmere på prisen contra antal.

Vil man hellere give medarbejderne frihed til selv at vælge, er dette også en mulighed hos Firmajulegaven.dk Her skal man blot klikke sig videre til Vælgershop.dk som er en del af Firmajulegaven.dk Hos Vælgershop.dk er der igen opdeling efter budget, og under hvert prisniveau, kan medarbejderne så vælge en ud af mange flotte gaver, både til hjemmet, til handymanden/handykvinden, lækre drikkevarer og meget meget mere.