februar 22, 2024

Din efterskole i Sønderjylland.

Du finder Frøslevlejrens efterskole, i Padborg – i Sønderjylland, lige ved grænsen!
På den sønderjyske efterskole har du massere af muligheder, for at få super fede linjefag og et skema som giver dig en masse faglig udbytte og spændende læring.
Et efterskoleophold er en livs-ændrende oplevelse for rigtig mange og året byder på så mange ting.
Nye relationer og venskaber, fede oplevelser i form af skoleture og ophold rundt i verden og selvfølgelig en masse opvisninger af f.eks. dans eller musicals, alt efter hvilket linjefag DU vælger!

Frøslevlejrens Efterskole i Sønderjylland er fyldt med spændende oplevelser, som du ikke kan gå glip af!
Udover de fede sammenhold og oplevelser du får, med din venner på efterskolen alene, så tilbyder efterskolen også nogle fede ture rundt i verden.
Det er blandt andet ture til Alperne hvor i skal prøve kræfter med ski, en storbystur til en ny destination hvert år, hvor sidste år var en fed tur til Berlin. Det er endda muligt for dig, at læse tidligere elevers indtryk af turene og høre, hvad de har oplevet, på efterskolens hjemmeside.

Frøslevlejrens efterskole har flere forskellige linjefag, så du kan finde en linje lige for dig!
Det er linjer som dans, teater, musik, lyd og lys, film og eSport.
Det er alle nogle linjefag som giver dig stor mulighed for at udvikle dig, inden for det du elsker at lave og ønsker at lære mere omkring.
På de enkelte linjefag kommer i til supplere og hjælpe hinanden hele tiden, mens i, i sidste skal koble jer sammen og skabe en fed musical, som i skal fremvise på efterskolen samt turnere rundt i Danmark og Tyskland for at vise!

Lyder Frøslevlejrens efterskole som en efterskole for dig? Og vil du ikke gå glip af dit livs oplevelse, fyldt med venskaber for livet og fede ture?
Det er bare at tage et kig forbi efterskolens besøgsdage – og du kan starte på deres hjemmeside.