februar 22, 2024

Crocca Brugskunst som medarbejdergave

Som chef for mange medarbejdere, så køber jeg af og til en gave til mine medarbejdere, for at påskønne deres arbejde, eller for at være med til at fejre en eller anden begivenhed, som kunne være en medarbejders fødselsdag eller lignende. For mig betyder mine medarbejdere rigtig meget, for det er dem der leverer mit levebrød, og de skal vide at jeg virkelig værdsætter det – så en god investering for mig. Det giver mig også en lejlighed til at lære mine medarbejdere bedre at kende, når jeg skal ud og finde en gave fra Crocca.dk – den smag mine medarbejdere har, fortæller mig jo også en del om hvem de er. Når jeg giver en gave, skal det være en lidt speciel gave, som mine medarbejdere kan have glæde af i lang tid.

Keramik fra Crocca.dk

Jeg selv er helt vild med nogle af deres vaser, og jeg har da også forkælet mig selv med dem – som chef kan man jo godt forkæle sig selv lidt en gang imellem. Jeg har lavet en aftale med Crocca Brugskunst, da jeg godt kan lide deres produkter og kvaliteten er i orden. Deres store udvalg i Unika brugskunst, gør det nemt for mig at vælge gaverne til mine medarbejdere, og deres blomster med lang holdbarhed gør at vi altid har blomster stående rundt om i virksomheden. Mine medarbejdere har også haft spurgt ind til hvor man kan købe dem henne, da de syntes at de dels er flotte at se på, men også at de holder så længe.