september 23, 2023

Brugte servere

Jeg er glad for at vi er kommet så langt, at vi er begyndt at genbruge de ting vi ikke selv længere kan anvende – og det at der kommer forskellige virksomheder der har forstand på at dels opkøbe virksomhedernes brugte servere, når de udskiftes af en eller anden grund, men også at kunne sælge dem videre til andre der så godt kan bruge dem.
Der kan være mange årsager til at der står gamle servere rundt omkring, som ikke bliver anvendt – og det er heller ikke alle der lige tænker over at der faktisk er penge i disse gamle servere.
Jeg har da selv haft købt brugt it-udstyr, det fejler jo ikke noget, de kan som oftest bare ikke klare de ting som virksomheder og datasikkerhed kræver de skal kunne håndtere, men de fungerer fint – og så kan vi andre købe vores it udstyr hos https://brugt-it.dk/brugte-servere/ for billige penge.
Der er nogen der kalder det cirkulær økonomi – men det har faktisk eksisteret længe, måske ikke inden for it- verdenen, men når jeg tænker tilbage, så har jeg da i min hverdag og husholdning, både købt og solgt genbrugsting, så jeg må jo være en der er god til at lave cirkulær økonomi.

Det er der måske nogle virksomheder der kan lære af, og samtidig gør de så også noget for at skåne vores miljø, ved bare at smide det ud. Samtidig bliver al ting jo også dyrere, og i takt med at der kommer nye versioner af servere, så kan der komme til at mangle komponenter til reparationer af de gamle eksisterende servere – så der er mange gode grunde til at bruge brugt-it udstyr, og en virksomhed som brugt-it.dk har også stor fokus på datasikkerheden, som jo har været meget oppe i tiden og lovgivningen – jeg ved selv fra min virksomhed, at det var en stor omvæltning, da de nye lovkrav om datasikkerhed skulle implementeres og alle skulle vide hvad der stod i den datasikkerhed lovgivning, så den blev overholdt.