februar 22, 2024

Allergi venligt modellervoks

Jeg ved ikke hvorfor der er flere og flere der lider af allergi, men det gør jo, at man er mere på passelig med hvad det er ens børn omgiver sig med – her tænker jeg især på de ting som børn godt kan lide at komme i munden. Jeg har da selv erfaret, at mine børn har spise modellervoks, så derfor syntes jeg det er dejligt at se at man nu kan få Allergi venlig modellervoks. Børn elsker at lege og være kreative med modellervoks, og vi har haft mange dejlige stunder sammen, hvor den kreative del af hjernen har været på overarbejde. Efter de allergi venlige modellervoks kom frem, har det altid været en del af det legetøj vi har haft hjemme – så det ikke var af den årsag mine unger blev syge med allergi.

Ailefo.dk økologiske produkter

Det at modellervoks er lavet af naturlige råvarer, og dermed er økologiske, men det gør ikke at modeller voksen smager godt, så det mindsker jo også at børnene spiser det. Ud over at det er moddeler voks, så er det også en slags ler, som man kan brænde i ovnen, hvis man nu har lavet en rigtig flot ting som man bare ikke vil have går i stykker – Jeg kan sige at den modellervoks som jeg køber hos ailefo.dk er super blød og lækker at arbejde med, og det forbliver den med at være – både mine børn og jeg selv elsker at sidde og lege med denne modeller voks i flere timer.